Mentiin Tanjan kanssa hakemaan Maara ja se antoi ihan nätisti kiinni. Tallissa harjailin sitä ja sen jälkeen opetin Maaralle yhtä "temppua" ja sitten kun se oppii sen, niin sen pitäisi tulla tarhasta kiltisti luokse, kun näytän sille pientä oranssia hiekkalapiota. smiley
 Tänään laitoin rungottoman satulan Maaralle. Maara meni silläkin satulalla ihan nätisti. Kentällä me mentiin puomien yli ja käveltiin ja ravailtiin. Sitten kun laukkasin, niin ajattelin testata laukata kädet ilmassa. Kentältä ei oltu siivottu vielä esteitä pois. Kun menin laukkaa ilman käsiä, niin juuri estetolpan vieressä Maara teki tosi tiukan käännöksen ja tuntui että se meinaisi kaatua! smiley
Satulavyö oli ilmeisesti ollut liian löysällä, joten satula keikahti sivulle. Nappasin äkkiä estetolpasta kiinni ja ajattelin, että irrotan jalat jalustimista ja jään roikkumaan estetolppaan.
Satula kuitenkin keikahti vielä enemmän sivulle ja Maara lähti kävelemään joten tömähdin maahan! laugh Sattui vain vähän polveen.smiley.

Taisi olla eka kerta kun tipun Maaralta sillon kun ei hypätä.smiley

Annoin myös Tanjan testata Maaraa vähäsen, koska se on vinkunu sitä niin kauan.. Tanja testasi ihan vähän laukkaa ja Maaran rungollinen satula liukui laukassa vähän eteenpäin. Täytyy siis varmaan hankkia häntäremmi tai sellanen romaani, joka Maaralla kyllä taitaakin olla. Mutta muuten meillä meni Maaran kanssa tänään ihan hyvin!
(Otin Maarasta tänään kuvia, mutta niitä ei ole vielä ladattu tietokoneelle.)