Nyt kirjoitan siis vihdoinkin siitä leiristä, jolla oltiin Joannan kanssa. Se oli 7.7-11.7.2014. Eli se kesti 5vrk. Se oli Onnenperäntallilla, Salossa. Ja se maksoi 360€ ja oli sellanen "omaponileiri" eli kaikki sai omat hoitsut ja sai hoitaa niitä ite koko leirin ajan.

Sain hoitsukseni yhen Nallen, joka on risteytysponi ruuna. Aika moni sanoi, että se puree ja potkii, kun lueskelin täältä netistä kaikkia juttuja. Mutta ei se ainakaan muo purrut tai potkinut. Kerran kun menin sen karsinaan, niin se yritti vähän näykkäistä, tosin se otti enemmänkin vain huulilla vähän mun kädestä. Ja en oikeen tajuu kun jotkut sano, et se ois jotenkin ilkee... Ei se kyllä ollut. :)

Ja joka päivä oli siis 2 tuntia ratsastusta. Toinen omalla hoitsulla ja toinen jollakin toisella. Torstaina mentiin ekalla tunnilla maastoon, ja sinne sain yhden Poikakaveri, nimisen hepan, jota kyllä kutsuttiin aina PK:ksi. :) Tokalla tunnilla oli estetunti ja tiistaina oli myös toinen estetunti. Molemmilla estetunneilla menin Nallella. :3 Tosin hypättiin aika pieniä, jotka oli muka 45cm, vaikka oikeasti ne näytti olevan ehkä 30cm! :D

Leiriläiset jaettiin kahteen tunti ryhmään, koska meitä oli 15. Yleensä aamun tunnit olivat 9.30 ja 10.30 ja iltapäivän joskus kello 15 ja 16. Minä ja Joanna taidettiin aina olla aamutunneilla sillon 10.30 ja iltapäivällä 16. :)

Yhtenä päivänä, taisi olla keskiviikkona, saatiin mennä ilman satulaa tai vikeltää. Minä, Joanna ja pari muuta tyyppiä haluttiin vikeltää, koska perjantaina sai kuitenkin mennä ilman satulaa. Se oli ihan kivaa, mutta aika hankalaa sinänsä.

Muut tunnit olivat koulutunteja, tai sellasia, normaali tunteja. :)

Tallilla oli siis n. 21 hevosta, joista ehdin ratsastaa Nallella, Pumballa, Myyllä, PK:lla ja Ankella. Kaikki sen tallin hepat vaikutti tosi kivoilta ja olisin halunnut pääsät vielä kokeilemaan yhtä Marcoa ja Nikiä. :)

Leirillä käytiin vain yhtenä päivänä uimassa, koska uimapaikkaan oli 15km. Ja joka päivä oli tosi aurinkoinen! Onneksi. :) Paitsi torstai (jolloin mentiin juuri uimaan) oli ehkä vähän pilvinen ja tuulinen, mutta kyllä silloinkin aurinko välillä paistoi. :)

Siellä oli myös hyvät ruoat. Kuten spagettia, pitsaa, pannukakkua, kinkkukiusausta, salaattia ym... ;)

Herätys oli klo. 7.30 ja nukkumaan mentiin n. klo 23 :)

Vapaa-ajalle me oltiin pullonpyöritystä, otettiin kuvia, käytiin leirikioskissa, juteltiin, katottiin muiden tunteja, mentiin ulos, kateltii heppoja ja autettiin muita harjaamaan ja hypättiin kentällä esteitä (ilman hevosta siis.) Ja sillee. Korkein este minkä hyppäsin ite, tais olla 90cm sellanen muovipuomi. :)

Me ratsastettiin joka päivä maneesissa, koska oli niin paljon ötököitä kentällä. Oikeestaan se oli ihan hyvä, koska Nalle ei oikein tykännyt ötököistä, etenkään paarmoista. Kerran kun yks leiriläinen ratsasti sillä, niin sitä puras paarma pepun päältä, joten se lähti laukkaamaan yhtäkkiä. :D

Leirillä me myös saatiin uusia kavereita. Yks Camilla ja Ellen, jotka on saman ikäsiä kun minä. Ja sitten Sanni ja Ella, jotka menee 4.lk:lle. :) Oli siellä muitakin, mutta niihin en tutustunut niin hyvin. Paitsi yksi Heidi ja sitten sellanen oisko ollut 7v. Janni. :D Niiden lisäksi siellä oli myös kaksi aikuista. Ja yks Emma, jolla oli oma poni siellä. Ja mun ikänen Jasmin. Ja sitten jotain muita sellasia vähän pienempiä. :)

Oli kiva leiri! Ja nyt laitan niitä kuvia. :P

2014-07-06%2014.01.54-normal.jpg

Tässä on kaikki tavarat, mitä otin mukaan leirille. ;) ^

2014-07-06%2019.12.42-normal.jpg

Ja tässä on nyt aika surkee kuva siitä leiritilasta.. ^

CSC_0055-normal.jpg

Tuossa kuva kun ne hepat olivat laitumella, tuo joka on etummaisena, on se leirihoitsuni, Nalle. <3

DSC_0065-normal.jpg  DSC_0079-normal.jpg

Kukkasia.. :P

Sori, tällä koneella tai sit täällä vuodatuksessa tuli nyt joku ongelma, nii mä en saa niitä loppuja kuvia!!! Mut mä lisään ne tähän perään heti kun saan ne, eli varmaan huomenna? :)

DSC_0082-normal.jpg

Tossa on se maneesi, jossa ratsastettiin. :)

DSC_0083-normal.jpg

Jaaa tossa on se kenttä.. xD

DSC_0084-normal.jpg

Tuolla on yksi niistä laitumista, mutta ton lisäksi niitä oli tosi monia muitakin. :)