Tänään hypättiin Raunin vuokraajan, Joannan kanssa. Tehtiin kolme estettä ja kaksi oli n. 30cm ja yksi oli n. 50cm.

Pihatiellä talutettiin poneja, koska se oli vähän vielä liukas. Tarhasta saatiin hyvin haettua. Vihdoinkin sain Maaralta harjattua suurimman osan mudasta, mitä sen mahassa ja jaloissa oli. :) Yksi koulukaverimme tuli kuvaamaan meitä.

Tänään oli aika tuulista, mutta onneksi hepat ei säikkyneet mitään. Menin Maaran selkään yhden ämpärin päältä, koska kukaan ei pystynyt silloin pitämään toisesta jalustimesta, ettei satula olisi keikahtanut. :) Sitten kun kiipesin sen ämpärin päältä, niin Maara lähtikin jo liikkeelle, kun olin juuri ja juuri selässä. No sitten tipahdin selälleni maahan, joka ei onneksi ollut kova.. :) Onneksi sattui vaan vähän häntäluuhun.. :D                                                                                                                                                                            Aluksi ratsastettiin vain niitä 30cm esteitä. Jossain vaiheessa päätin sitten hypätä sen 50cm, vaikka se näyttikin (minun mielestä :D) vähän korkealta aluksi. Mutta sitten kun sen hyppäsi, niin ei se ollutkaan niin korkea. :)

Joanna ei voinut hypätä tällä kertaa Rauni-hepalla, joten vaihdettiin sitten hetkeksi heppoja, että Joannakin saisi vähän hypätä. :) Hienosti meni Maaralla ja Joannallakin! :)

Nyt tulee sitten pari kuvaakin, kun kuvaaja ei ehtinyt kauaa olla, niin ei paljon ole kuviakaan.. :(

Sitten vielä yksi kysymys. Onko kellään ideoita, mitä kaikkea voitaisiin Maaran kanssa tehdä kentällä? Nykyään ei oikein keksi mitään uutta tekemistä Maaran kanssa.. :)

Ja huomenna olisi tarkoitus mennä maastoon Raunin omistajan kanssa.

 

DSC_0022-normal.jpg

 

 

DSC_0019-normal.jpg

30cm

 

DSC_0010-normal.jpg

30cm

 

DSC_0014-normal.jpg

 

 

Hienosti meni! <3